HomeInstallatietechniekDaktechniekReferentiesContact


Installatietechniek
Introductie


Voor de woning/utiliteitsbouw verzorgen wij de complete installatietechniek op het gebied van riolering, gas, water, ventilatietechniek, airconditioning en sanitair.

Voor de centrale verwarming zijn wij Atag dealer en maken verder veelvuldig gebruik van decorradiatoren van het merk Thermic.

Voor de ariconditioning maken wij gebruik van het merk LG waar kwaliteit en design op een hoog niveau staan.

Voor de aanschaf van sanitair maken wij gebruik van de showroom van Alsanit (Kopex) te Tilburg.

Een warm hart voor uw huis
De keuze voor jarenlang wooncomfort

Als geen ander kent ATAG de waarde van aangename warmte. Warmte is wooncomfort; een van de onmisbare zaken die een huis tot een thuis maken. Daarom staan kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid voorop bij alle producten die ATAG Verwarming ontwikkelt.

Het is een keuze die uw woonklimaat voor jarenlang bepaalt. Dagelijks intensief gebruik vraagt om een keuze voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Haalt uw CV-toestel er nog uit wat er in zit?

Vroeg of laat krijgt u er mee te maken: de aanschaf van een nieuw CV-toestel. Eens in de ongeveer 15 jaar moet de oude vervangen worden. Daarom is het de moeite waard om een weloverwogen keuze te maken waarin uw persoonlijke comfortwensen centraal staan. Want een weloverwogen beslissing voor comfort begint bij goede informatie!

Omdat geen enkel huishouden gelijk is, biedt ATAG Verwarming verschillende (zonne-energie) systemen voor verwarming en warmwater. U vindt altijd een passend ATAG systeem bij uw woonsituatie dat door zijn milieuvriendelijke constructie zorgt voor een lagere energierekening. Dit komt onder andere door de basis van elk ATAG CV-toestel: de RoestVastStalen warmtewisselaar, ook wel het hart van het toestel genoemd. Door de bijzondere constructie met gladde buizen wordt direct warmte overgedragen aan het CV-water. De iets schuin geplaatste wisselaar zorgt ervoor dat het gevormde condenswater meteen wordt afgevoerd. Dit heeft als uniek voordeel dat vanuit het RoestVastStalen hart een directe warmteoverdracht plaatsvindt. Het resultaat: een langere levensduur, een zeer schone verbranding en een Super Hoog Rendement dat ook na jaren nog wordt gegarandeerd. Het assortiment ATAG CV-toestellen bestaat uit de ATAG Blauwe Engel, de ATAG Enigma en de ATAG ZonneGasCombi. Alle toestellen zijn in diverse vermogens verkrijgbaar. Voor elke situatie het juiste toestel!


  Systeem Omschrijving  
  ComfortSysteem Warmwatercomfort met het grootste gemak. Als uw woonsituatie vraagt om een grote warmwatervoorraad, dan beantwoordt ATAG dat met het ComfortSysteem. De koppeling tussen een Solo-toestel en een ATAG ComfortBoiler garandeert een zeer hoge tapsnelheid van warmwater.
  CompactSysteem Ruimte besparen en toch een uitstekend warmwatercomfort? Het CompactSysteem voorziet in de ATAG Blauwe Engel of de ATAG Enigma die beide zijn uitgerust met een geďntegreerde warmwatervoorziening. Het unieke Combi-programma kan zorgen voor een gelijkmatige temperatuur van het warmwater en gelijktijdig voor een constante temperatuur in huis.
  SoloSysteem Met het SoloSysteem kiest u voor alle comfort die verwarming kan bieden. Een Solo-toestel is geschikt voor situaties waar geen behoefte bestaat aan warm tapwater. Wilt u in de toekomst alsnog een boiler koppelen aan het ATAG CV-toestel, dan is dit geen enkel probleem.
  Thermostaten Voor elke situatie heeft ATAG een passende oplossing wanneer het aankomt op het regelen van het klimaat en warmwatervoorziening. Of het nu gaat om een woning, een woning met praktijk, een zwembad of een kantorencomplex, ATAG heeft de regeling die daarbij past.
  ZonLichtSysteem Aan de comforteisen voldoen én toch het milieu sparen, dat is in feite het kernpunt van de ATAG ZonLichtSystemen. Deze zonnesystemen zetten zonneenergie om in warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht. Het toevallig aanwezige wolkendek speelt slechts een ondergeschikte rol, vandaar de term ZonLichtSysteem. ATAG biedt ook een ZonneGasCombi die zowel voor warmwater als verwarming de gratis zonneenergie benut. Een ZonLichtSysteem bestaat uit een ZonLichtBoiler en een ZonLichtCollector.


Sanitair
Introductie


Kopex bv is een Groothandel in sanitair, Centrale verwarming, Installatiemateriaal en gereedschappen en bestaat reeds 24 jaar. Vroger bestond het klantenbestand uit een groot aantal kleinere bedrijven. Sinds 1993 is gekozen voor een meer projektmatige aanpak, waardoor een betere mix van klanten tot stand is gekomen.

Wij maken gebruik van de producten en diensten van kopex. In de showroom van Kopex kunt u gerust alle producten bekijken voor uw project.

Kopex bv Tilburg
Ringbaan Oost 112
5013 CD Tilburg
Telefoon 013 5841313
Telefax 013-5841310
www.kopex.nl

LG Airconditioning
Futuristisch, comfort en sjiek design


Natuurlijk briesje van een creatief en uniek kunstwerk

LG Artcool
LG Artcool maakt de creativiteit in je los met een natuurlijk briesje. Haal een stukje natuur in huis want LG Artcool is net zo aangenaam als een wandeling in een bloementuin op een heerlijke lentedag. LG Artcool brengt de natuur in je interieur.
Krachtige koeling
LG Artcool is beschikbaar in verschillende knappe uitvoeringen die prachtig in uw interieur passen als een echt kunstwerk. De krachtige koeling van het 3-dimensionele airflow system bereikt snel de verste hoeken.
LG Artcool Wide
LG Artcool Wide staat cool in jouw leef- en werkruimte. Net zoals een kunstwerk is het eenvoudige en strakke design van LG Artcool Wide een aantrekkelijke en waardevolle vervollediging van jouw speciale en mooie interieur.

Cool design
Cool design Het gesofistikeerde design van LG Artcool Mirror is beschikbaar in 2 kleuren en past perfect in jouw hedendaags interieur. Met zijn goed zichtbare display ziet LG Artcool Mirror er cool uit in jouw woning of kantoor.

Thermic designradiatoren
Algemeen


Bij Thermic draait alles om innovatieve warmtetechnologie, onovertroffen productdesign en de allerhoogste fabricagekwaliteit. Dagelijks produceert men, d.m.v. de allermodernste productietechnieken en de nieuwste productiemiddelen, ca. 2000 radiatoren per dag. Designradiatoren voor badkamer, keuken, woonkamer, hal en projecten.

Thermic radiatoren worden standaard (uit voorraad) geleverd in kleur RAL 9016 (verkeerswit). De badkamerradiatoren (2/3 van totale productie) zijn standaard voorzien van een verchroomd wegklapbaar droog- en stapelrekje en het merendeel van de designradiatoren is uitgerust met universele aansluiting (1MM8), wat een comfort betekent voor zowel de installateur als de eindverbruiker.

Standaard zijn Thermic radiatoren dus al heel luxueus. Maar de designradiator kan nog meer verfraaid worden. Zo zijn de radiatoren bijv. beschikbaar in meer dan 300 verschillende kleuren (RAL-, sanitaire, Britse kleuren, metaalkleuren, inox) en kunnen ze worden voorzien van talrijke hoogwaardige en praktische luxe-accessoires zoals spiegels, rekjes, handdoekringen.

Badkamer Hal Keuken Woonkamer


Lawless & Lotski Design